Lead Engineer Beveiligingstechniek

Sector: Constructie / Ontwerp
Niveau:
Plaats: Zoetermeer
Solliciteer

BeschrijvingAls assertieve Lead Engineer Beveiligingstechniek neem je verantwoordelijkheid voor je werkzaamheden, de techniek, het eindresultaat en dus ook het engineering proces.

Functieomschrijving
Je bent als Lead Engineer Beveiligingstechniek de spil op het gebied van techniek bij de afdeling infra. Je bent de ontwerper van het systeem en daarbij zorg je voor een goede balans tussen techniek, mensen en geld. De belangen van alle betrokkenen houdt je in het oog bij het maken van beslissingen. Op basis van een functioneel eisenpakket maak je een ontwerp en begeleid je het volledige engineeringsproces, inclusief de communicatie met alle betrokkenen. Je houdt daarbij oog voor de gewenste en afgesproken resultaten en stuurt bij waar nodig. Je past system engineering in een vroeg stadium van het project toe waardoor de gestandaardiseerde documentstructuur al direct voor je gaat werken. Het ontwerpdocument is cruciaal om in de eindfase van het project de werking terug te vertalen naar de afgesproken eisen. Je bent vraagbaak en aanspreekpunt voor collega's betreffende jouw toegewezen project(en). Hieronder volgt een korte opsomming van je taken en verantwoordelijkheden:
- Leidinggevend in het proces m.b.t. de technische aansturing;
- Het projectteam aansturen en ondersteunen;
- Overleg met opdrachtgever(s);
- Ontwerpen en berekenen van de brandmeld, inbraakdetectie, toegangscontrole, intercom, PA en CCTV installaties;
- Inkopen van materialen bij leveranciers;
- Uitbesteden van deelwerkzaamheden bij onderaannemers;
- Acceptatie en verificatie testen;
- Begeleiding van het ontwerpteam en de bijbehorende documentstructuren.

Functie-eisen
Wij komen graag met je in contact voor deze vacature Lead Engineer Beveiligingstechniek wanneer jij je herkent in onderstaand functieprofiel:
- Gedegen kennis en ervaring op het gebied van moderne beveiligingstechnieken wat zich bewijst door kennis van de volgende systemen/technieken:
o Brandmeld
o Inbraakdetectie
o Toegangscontrole
o Intercom
o Publieke audio
o CCTV installaties
- Ervaring met system engineering (pr?);
- Minimaal een afgeronde MBO opleiding elektrotechniek of elektronica niveau 4;
- In bezit van het diploma TBV;
- Ervaring met Systems Engineering en bij voorkeur in de infratechniek;
- Assertieve persoonlijkheid die zich goed staande houdt als Lead Engineer;
- Vaardig in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal;
- Ervaring met simulatie- en tekensoftware (AutoCAD);
- Woonachtig in de Randstad (Rotterdam-Den Haag).

Aanbod
Als Lead Engineer Beveiligingstechniek heb je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen dit bedrijf. Gedrevenheid, commercie en techniek gaan hier hand in hand. In combinatie met een zeer betrouwbare werkwijze waar geluisterd wordt naar de klantwensen en gedacht wordt in oplossingen kom je zelf ook verder. De cao metaal en techniek is van toepassing op je arbeidsovereenkomst en je salaris zal bij aanvang liggen tussen 3.500 en 4.000,- bruto per maand.

Bedrijfsinformatie
Je toekomstige werkgever heeft een heldere visie en doelstelling; uitmuntende kwaliteit leveren in een zeer betrouwbare omgeving. Om dit te bereiken heeft zij zo'n 35 kundige en gemotiveerde medewerkers die samenwerken om complexe en uitdagende projecten in opdracht te nemen en voor alle partijen tot een goed eind te brengen. Kort gezegd: resultaat telt en bouwt vertrouwen. Haar opdrachten zijn indrukwekkend: musea, tunnels, sluizen, bruggen evenals de priv? domeinen van vermogende particulieren (Quote 500). Vanwege de toenemende vraag en wens van de directie om infraprojecten te engineeren wordt system engineering gemeengoed in dit bedrijf.

Vanwege deze groeiende markt heeft HRM@WORK de opdracht om een kundige en ervaren Lead Engineer Beveiligingstechniek te werven en te selecteren.

Solliciteren
HRM@WORK voert de werving en selectie uit voor haar opdrachtgever. Wij nodigen je uit om bij interesse in de vacature Lead Engineer Beveiligingstechniek te solliciteren. Wij behandelen persoonlijke gegevens met vertrouwen en zorgvuldigheid.

Klik op de 'button' solliciteren of stuur je sollicitatie en CV naar [Click Here to Email Your Resum?]. Na ontvangst reageren wij binnen drie werkdagen. Voor eventuele vragen of aanvullende informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Hans Glas, telefonisch bereikbaar via 079-3631610.
Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam